انحلال شرکت سهامی چگونه است؟

پس از انحلال شرکت سهامی مدیر شرکت سهامی دیکر سمتی نخواهد داشت.اگر امور و کارهای شرکت به اتمام نرسیده باشد باید فردی به عنوان نماینده جهت پیگیری قروض شرکت انتخاب میشود که مدیر تصفیه نام دارد.

متصدی تصفیه باید انحلال شرکت را مرجع ثبت  وآگهی برای اطلاع یافتن همه اعلام دارد. تا مدتی که انحلال شرکت آگهی و ثبت نشده باشد در برابر اشخاص ثالث بی اثر می باشد.

موارد انحلال شرکت سهامی را نام ببرید؟ انحلال بصورت قهری - انحلال طبق تشخیص و تصمیم مجمع عمومی فوق العاده - انحلال توسط حکم دادگاه

انحلال قهری  چگونه است؟

در صورت ورشکسته شدن شرکت و صدور حکم ورشکستگی شرگت منحل می شود. پس از انحلال شرکت باید طبق مقررات تعیین شده برای ورشکستگی تصفیه شود.در این مورد ورشکستگی نیاز به حکم دادگاه نمی باشد.

انحلال براساس تصمیم مجمع عمومی فوق العاده  به چه صورت است؟

اگر مجمع عمومی فوق العاده بنا به دلایلی تشخیص به انحلال شرکت سهامی  رابدهد حتی با وجود مخالفت دارندگان سهام موسس یا انتفاعی را قبل از موعد مشخص شده پرداخت کند ،شرکت منحل می شود.

انحلال با حکم دادگاه :

هنگامی که موضوع شرکت انجام شده باشد یا اینکه انجامش غیر ممکن باشد یا مدت شرکت تمام شود و مجدد آنرا تمدید نکنند و یا از بین رفتن حداقل نصف از سرمایه که مجمع عمومی به کاهش سرمایه و یا انحلال رای نداده باشد،هر ذینفعی می تواند به دادگاه درخواست منحل کردن شرکت سهامی را ارائه  نماید.

اگر بعد از اتمام یک سال از تاریخی که شرکت ثبت شده ، هیچ اقدامی جهت موضوع شرکت انجام نشود، و یا اینکه بیشتر از یک سال شرکت بدون فعالیت باشد و یا بیش از 6 ماه از عدم تصدی اعضای هیئت مدیره و یا سمت مدیرعامل گذشته باشد،دادگاه حداکثر 6 ماه فرصت می دهد تا دلایل انحلال شرکت سهامی رفع شود.چنانچه در این زمان دلایل انحلال حل نشد دادگاه حکم بر انحلال شرکت میدهد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها